امروز پنج شنبه, 30 آبان 1404 - Thu 11 20 2025

منو

برگزاری مراسم جشن ولادت حضرت زینب کبری علیهاالسلام

zeynab04 1

 «مَنْ ماتَ عَلی حُبِّ آلِ محمّد ماتَ شَهِیْداً»

به گزارش معاونت فرهنگی حوزه، به مناسبت ولادت حضرت زینب کبری (علیهاالسلام) مراسم جشنی با حضور مدیریت محترم، اساتید، طلاب و دانش آموختگان در روز یکشنبه ۴ آبان ماه برگزار شد.

سخنران مراسم سرکار خانم مرزانی با توجه به این که یکی از صفات حضرت، عقیله بود به  به بیان سه شان از شئونات ناشناخته ایشان پرداخت:
استاد اولین بعد ایشان را درک مقام مصیبت عنوان کرد . این در حالی است که باتوجه به آیه "وَلَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنْفُسِ وَالثَّمَرَاتِ ۗ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ" حضرت زینب سلام الله علاوه بر درک مصیبت به درک مقام توحیدی در این مسیر رسیده بود.
خانم مرزانی افزود ایشان فقط در خردسالی و زمان پیامبر صلی الله زندگی تواما با راحتی داشتند و پس از رحلت حضرت رسول (صلی الله وعلیه وآله وسلم) با توجه به اختلافات بر سر امر ولایت مصیبت‌های بزرگی در زمان پدر، مادر و برادران بزرگوارشان داشتند و درک مقام والای الله جل و جلاله این سختیها را تا بیان عبارت ما رأیتُ الّا جمیلاً، بعد از واقعه عاشورا رهنمون ساخت.

استاد در ادامه، مقام نقل حدیث را دومین شان خانم برشمرد و ایشان زمانی که ۳_۴ساله بودند، خطبه فدکیه را از لسان مادر بیان نمودند.
و بصورت اکمل ایشان مصداق بارز سخن جد بزرگوارشان در حدیث شریف:  «مَنْ ماتَ عَلی حُبِّ آلِ محمّد ماتَ شَهِیْداً»، می باشند.

در پایان استاد خاطر نشان کرد مقام عصمت سومین بعد ناشناخته ایشان است نه از آن جهت که فرزند معصوم می باشد بلکه به سبب رعایت شریعت و احکام دین بصورت اکمل و اتم.

ادامه مراسم شامل مولودی خوانی توسط سرکار خانم باقری ، اجرای مسابقه، تقدیر گروه مادریاوران از طلاب باردار و اجرای سرود کودکان مهد حوزه و...... بود.

zeynab04 2

zeynab04 3

zeynab04 4

zeynab04 5

zeynab04 6

zeynab04 7

zeynab04 8

zeynab04 9

zeynab04 10

zeynab04 11

zeynab04 12

zeynab04 13

zeynab04 14

zeynab04 15

zeynab04 16

zeynab04 17

zeynab04 18

 

 

 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد